ویزای سرمایه گذاری  EB5 نوعی از ویزاهای مهاجرتی است  که مخصوص افراد سرمایه دار میباشد . این ویزا به فرد سرمایه گذار ، همسر و کودکان زیر ۲۱ سال تعلق میگیرد و افراد با گرین کارت وارد امریکا میشوند . برای سرمایه گذاری در امریکا باید بین ۵۰۰هزار دلار تا ۱ میلیون دلار مد نظر داشته باشید و شرط اصلی قبول شدن ویزا ، ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر امریکایی است .

فرد درخواست دهنده حداقل باید ۲۱ سال داشته باشد و بتواند منابع قانونی سرمایه اش را نشان دهد که حتی میتواند هدیه و ارث باشد.

EB5 دارای مزایاییست :

حداقل تحصیلات اهمیتی نخواهد داشت

تجربه کار نیز اهمیتی نخواهد داشت

فرزندان زیر ۲۱ سال و همسر نیز اقامت خواهند گرفت

مدت زمانی که از شروع اقدام برای این ویزا طول خواهد کشید حدود ۱۸ تا ۲۱ ماه است . برای اطلاعات بیشتر با دفتر IranUsVisa تماس حاصل فرمایید.