یکی از رسته ویزاهایی که اخیرا برای ایرانیان فراهم شده ، ویزای دانشجویی M1 میباشد .این نوع ویزا محتص دانش آموزانی است که تمایل دارند برای دوره مشخصی وارد امریکا شوند و به تحصیل بپردازند بنابراین نیاز به مدارک دانشگاهی نمیباشد . یکی از تفاوت های این ویزا با ویزای F1 این است که ویزا F1 قابلیت تبدیل شدن به ویزاهای دیگر را داراست در حالی که ویزای M1 قابل تبدیل شدن به ویزای F1 نیست و همچنین دانشجو اجازه ی کار کردن بیرون از محل تحصیل را ندارد . معمولا مدت زمان این ویزا ها بین ۴ ماه تا یکسال میباشد. هر قدر میزان هماهنگی دوره انتخابی در امریکا با تخصص و تحصیلات فرد درخواست کننده بیشتر باشد احتمال قبول شدن ویزا از طرف سفارت بیشتر خواهد بود . همسر و فرزندان اقدام کننده نیز میتوانند همراه با او به امریکا سفر کنند اما اجازه کار نخواهند داشت . برای اطلاعات بیشتر با دفاتر IranUsVisa تماس حاصل فرمایید .