ویزای J1 ویزای  تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال ،تحقیق یا اموزش و یا تدریس می باشد . واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند.در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد.این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نمی باشد ولی قابل تمدید حداکثر به مدت۷ سال در خاک امریکا می باشد.

شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسایر خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد. با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم نماید.