ویزای H1-B از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی کاری است . به این صورت که یک کارفرمای واجد شرایط امریکایی برای یک فرد  با حداقل مدرک لیسانس  درخواست کار صادر نماید . ویزای H1B سه ساله است و به کارگر این اجازه را میدهد که حداکثر به مدت سه سال  دیگر نیز آنرا تمدید نماید (مجموعا شش سال ) و همچنین همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود را نیز به عنوان همراه به امریکا بیاورد  از مزایای ویزای H1-B میتوان به این مساله اشاره کرد که در صورت واجد شرایط بودن کارفرما و کارگر ، کارفرما میتواند برای گرین کارت فرد مورد نظر نیز اقدامات لازم را انجام دهد . در سال گذشته در حدود ۱۶۰ هزار نفر  با استفاده از این ویزا به امریکا راه یافته اند . برای اطلاعات بیشتر از ویزای H1B با دفتر IranUsVisa تماس حاصل فرمایید .