ویزای شنگن:/SCHENGEN VISA
این ویزا برای ورود به کشور های عضو پیمان شنگن در اروپا میباشد . ویزا های شنگن دارای تفاوت هایی با ویزای امریکا هستند . یکی از این تفاوت ها این است که اگر شما ویزای توریستی امریکا را بگیرید حد اقل ۶ ماه اعتبار خواهد داشت در صورتی که در مورد ویزا های اروپا شما باید دقیقا تاریخ سفر خود را مشخص کنید و ویزا معمولا در همان بازه زمانی خواهد بود به عنوان مثال ممکن است اگر بگویید ۸ روز میخواهید سفر کنید به شما یک ویزای ۱۰ روزه بدهند .
ضمنا دقت داشته باشید اگر از هر کشوری که در محدوده شنگن است ویزا بگیرید میتوانید به دیگر کشور های شنگن نیز سفر کنید و حتی از کشور های دیگر به کشور خود بازگردید ، برای اخذ این ویزا نیاز دارید تا به سفارت نشان دهید که قبل از طی شدن مدت اعتبار ویزا به کشور خود باز میگردید بنابراین باید مدارکی ارایه کنید که وابستگی شما را به کشورتان نشان دهد . این مدارک میتواند مدارک مالی ، مدارک کاری و مدارکی وابستگی های عاطفی همانند همسر یا فرزند به ایران باشد .
برای اطلاع از شرایط اخذ تضمینی ویزای شنگن با IranUsVisa تماس بگیرید